Laat je stem horen in Campus Rumbeke

 WAAROVER GAAT DIT?
De stemkliniek in AZ Delta en RADar organiseren een klinische studie waarbij bepaalde stemeigenschappen (bv. mate van heesheid) geëvalueerd worden. Deze studie maakt deel uit van het PhonAID-project. Het doel van het project is om met behulp van een artificieel intelligentiemodel een app te ontwikkelen om allerhande stemstoornissen vroegtijdig te detecteren (bv. stembandknobbels, tumoren, …) en huisartsen hierin te ondersteunen. Zo kunnen personen met stemklachten sneller en efficiënter geholpen worden, met een minder intensieve behandeling als gevolg.
Binnen de stemkliniek beschikken we over data van pathologische stemmen, maar niet van ‘gezonde stemmen’. Om het model te kunnen trainen (verschil leren tussen een goede en slechte/pathologische stem) zijn we op zoek naar een groot aantal volwassenen met een gezonde stem. Met een gezonde stem bedoelen we iemand die geen stemklachten ervaart en ook geen opmerkingen krijgt over zijn stem vanuit zijn omgeving.
We hebben intussen een 320-tal deelnemers, maar moeten nog richting de 500.
MAG IK DEELNEMEN?
🎙️ Ben je minimum 18 jaar?
🎙️ Spreek je Nederlands?
🎙️ Heb je geen stemklachten?
🎙️ Heb je geen ernstige gehoorstoornis? (hiermee bedoelen we dat je voldoende goed hoort om op een normale manier te communiceren)
🎙️ & kan je je 20 minuten (max.) vrijmaken voor een onderzoek in campus Rumbeke?

Is het antwoord 'ja' op alle bovenstaande vragen, nodigen we je graag uit om deel te nemen aan onze stemstudie.
KRIJG IK IETS IN RETURN?
🎁 Door deel te nemen maak je kans op één van de 10 cadeaubonnen van 15 euro (Kadonation).

Na afloop van het PhonAID-project word je uitgenodigd op een infomoment, zodat je kan ervaren wat we door jouw deelname konden waarmaken.
WAAR KAN IK ME INSCHRIJVEN?
Schrijf je hier in !

 https://events.azdelta.be/laatjestemhoren/nl/registratie/register/details#/register/details

 

Kan je zelf niet deelnemen, maar ken je iemand die hier misschien wel interesse in heeft? Stuur onze uitnodiging gerust door!
Iedere deelname telt!
Hartelijk dank aan iedereen die al heeft deelgenomen of zich heeft ingeschreven! 🙏 De vierde cadeaubon werd intussen verloot, dus controleer zeker uw mailbox! ✉️
WAAR VIND IK EXTRA INFORMATIE?
🔗 Meer info vind je op onze website:
https://events.azdelta.be/laatjestemhoren/nl/_
Heb je vragen, stuur gerust een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.'.

Met vriendelijke groet
Het PhonAID onderzoeksteam
________________________________________

Download onze flyer hier: