Aba Ieper-nieuwe reeks start op 25 oktober

ABA Ieper

Op 25 oktober 2022 start er alweer een nieuwe reeks van ons Ambulant Behandelprogramma Alcohol.

Op onze website vindt u een zelftest (https://www.aba-ieper.be/nl/ik-en-alcohol#block-382) die u een eerste indicatie geeft als uw cliënt in aanmerking komt voor ons programma.
Het samen met uw cliënt doorlopen van deze test, is vaak al een eerste stap.
Ook psycho-educatieve informatie voor cliënten en familie over verslaving is op onze website beschikbaar.

Inschrijven of verdere informatie: telefonisch op het nummer 057 23 91 35 of via mail t.a.v. Ilse Hostyn (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Getuigenis uit een vorige ABA-reeks:

<< Ik had inmiddels wel geleerd dat er een groot verschil is tussen de “ik-die-gedronken-heeft” en de “ik-die-nuchter-is”. Geen enkel glas smaakte nog naar plezier, wel naar wroeging, naar schaamte, naar vernedering. Ik ben verslaafd… Na vele omwegen kom ik eerder toevallig op ABA uit…
We zijn nu enkele maanden verder. Op mijn kalender krijgen de nuchtere dagen een V-tje, de dagen met alcohol een X. Er staan alleen nog V-tjes. De ene dag motiveert de andere… >>

“Marc” schrijft het: de ene dag motiveert de andere. Lees zeker de ganse getuigenis van “Marc” en nog vele anderen eens na op onze website. We zijn blij dat steeds meer mensen de stap zetten. De ene getuigenis motiveert de andere… De eerste ABA-reeks van het nieuwe werkjaar is alweer halverwege en meer dan waarschijnlijk zal ook deze reeks de start zijn van een aantal positieve verhalen.

We laten je dan ook graag weten dat bgin februari de volgende ABA-reeks alweer van start gaat. Getuigenissen kunnen lotgenoten motiveren om ook de stap te zetten (https://www.aba-ieper.be/nl/ons-programma). Geïnteresseerden kunnen zich steeds aanmelden via de website. We nemen dan snel contact op voor een eerste oriënterend gesprek. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

ABA-TEAM Ieper