spacer

Nieuw nummer wachtdienst
vanaf 1 juni 2017:

 

 

 

VAKANTIEREGELING 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

consult

Welkom!

U bezoekt de website van Huisartsenpraktijk Kwarts.

 • Dr. Marc Geeraert
 • Dr. Wouter Demuynck
 • Dr. Gaby Loncke
 • Dr. Mieke Delameilleure
 • Dr. Bren Desmet

Elke arts werkt op eigen locatie.

U behoudt de vrije keuze voor de eigen huisarts. Wanneer die afwezig is of niet beschikbaar, en u kunt niet wachten tot hij/zij terug is, dan kan u terecht bij een andere huisarts uit de groep.

Nieuwsberichten

 • Dr. De Smet Bren (26-09-2017)

    Intussen is 01/09 alweer eventjes voorbij en kunnen we Dr De Smet Bren welkom heten. Hij kon al een aantal dagen mee volgen. We zetten intussen ook afspraken voor hem open.   Het is belangrijk dat hij in zijn opleiding zo veel mogelijk kansen krijgt. Zodat hij een goede huisarts wordt. Waar we alle vertrouwen in hebben.   Na 7j basis geneeskunde, volgen er 2 specialisatie jaren tot huisarts. Wij geven hem graag de gelegenheid dit bij ons te vervolledigen. Zo blijven ook wij op de hoogte van de nieuwe evoluties in de geneeskunde. Ook voor u is er het voordeel dat er meer ruimte is. Minder wachttijden. Een win-win.   De medische dossiers staan volledig tot zijn beschikking. Dr. De Smet is dan ook snel mee in het verhaal en is even goed gebonden aan het beroepsgeheim.   We danken u voor het vertrouwen dat u ons geeft, en hopen dat u de nieuwe arts in wording ook mee steun geeft.   Hieronder nog een korte voorstelling door Dr. De Smet zelf:   “Hallo, mijn naam is Bren De Smet. Ik ben als arts...

 • veranderingen consultatieuren Dr. Loncke - Dr. Delameilleure (22-09-2017)

  Vanaf 1/10/2017 zijn er een paar wijzigingen in de uren van Dr. Delameilleure en Dr. Loncke. Bij "consultatieuren" op de website staan reeds de  juiste uren. Vanaf volgende week zijn ook nieuwe kaartjes met de uren beschikbaar op de praktijk.

 • huisarts in opleiding vanaf 01/09/2017 (01-08-2017)

  BELANGRIJKE AANKONDIGING PRAKTIJK 'DE WILG' U zult het ook al wel gemerkt hebben. De drukte in de praktijk is bij momenten vrij groot. De afspraken agenda zit vaak eivol. Vandaar dat we de beslissing namen om samen te werken met een HAIO-een huisarts in opleiding. We zijn dan ook fier te mogen aankondigen dat Dr. De Smet Bren start vanaf 01 sept. 2017. We willen immers blijven streven naar een kwaliteitsvolle zorg. Met tijd en aandacht voor de patiënten. Dit kan alleen als we ook tijd krijgen voor opleiding, voor het doornemen van wetenschappelijke literatuur. Deze tijd komt de laatste maanden veel te vaak in het gedrang. We hopen dan ook dat we op uw begrip mogen rekenen. En zo samen een nieuwe weg kunnen inslaan!  

 • nummer wachtdienst !! (05-05-2017)

  Pas op! Nieuw algemeen nummer  voor huisdokter van wacht vanaf 01/06/2017: 1733 *na het kiezen van dit nummer zal u gevraagd worden om uw postcode in te typen *is deze 8650, zal men vragen om een  1 in te drukken voor Klerken, een 2 voor Houthulst en een 3 voor Merkem. *daarna verbinden ze je door

 • verandering consultatie uren dr. Geeraert ! (14-12-2016)

  Sinds vandaag zijn de afspraken-uren en vrije consultaties gewijzigd bij Dr. Geeraert. -iedere voormiddag vanaf 7.15  zijn er consultaties op afspraak -maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagavond zijn er afspraken tussen 17u en 18u -maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagavond zijn er vrije consultaties tussen 18u en 19u   Moest u vragen hierover hebben, Sarah is elke voormiddag bereikbaar op het secretariaat van Dr. Geeraert. (051 505409)  


logo zonder background

 

ONZE PRAKTIJKEN

De locatie van de dokterskabinetten

pijl down

 EEN AFSPRAAK MAKEN

met uw arts

pijl down

 CONTACT

bericht aan ons secretariaat

pijl down